Merhabalar ;
Bugün 18 Nisan 2010 / Pazar. Yani sitemizin açılışının 2.günü ve bu günde size çok güzel yemekle giriş yapıyoruz. Tarifini anlatacağımız yemek Aş Çorbası. Buyrun tarifine geçelim.
Aş Çorbası (4 Kişilik) (Yemek Tarifi Resimli)
Malzemeler
- 2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
- 2 Adet Soğan
- 1 Çorba Kaşığı Salça
- 150 gr. Kıyma
- 1 Adet Etsuyu Tableti
- 1 Su Bardağı Su
- 1 Çay Bardağı Haşlanmış Nohut
- 1 Çay Bardağı Haşlanmış Yeşil Mercimek
- Karabiber
- 1 Çay Bardağı Erişte
- Tuz, Kırmızıbiber, Nane
Yemeğin Tarifi (Yapılışı)
Kıymayı, tuz ve karabiberle yağurun. Küçük parçalar koparın. Elinizde yuvarlayarak minik köfte şekli verin.
Soğanları yemeklik doğrayın. Kızdırılmış sıvı yağda kavurun. Salçayı da ilave edip karıştırın. Köfteleri de soğanın yanına alıp dikkatlice çevirmeye devam edin. Etsuyu tabletini ve 4 su bardağı suyu ilave edin.
Kaynayınca mercimek ve nohutu katın. En son olarak erişteleri ilave edin. Kapağını kapatıp 10 dakika daha pişirin. Üzerine kırmızıbiber ve nane serpip servis yapın.
---------------------------------------------------
Anahtar Kelimler : Yemek Tarifleri, Çorbalar, Aş Çorbasının Tarifi, Aş Çorbası Yemek Tarifi, Resimli Anlatım, Aş Çorbasının Resimli Yemek Tarifleri
0 Response for the "Aş Çorbasi Tarifi, Resimli Anlatım, Yapılışı,"
Yorum Gönder