Merhabalar ;
Ispanak Çorbası Yemek Tarifi (6 Kişilik) (Resimli Anlatım)
Ispanak Çorbası (6 Kişilik)
Malzemeler
- 1/2 kg. Ispanak
- 3 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
- 1 Baş Soğan
- 2 Paket Tavuk Suyu
- 1 Çorba Kaşığı
- Limon Suyu
- 3 Yumurta
- Tuz, Karabiber, Su
Yemeğin Tarifi
Soğanları rendeleyerek yağda kavurun. Yıkayıp temizlediğiniz ıspanakları ince ince doğrayarak tencereye koyun. lspanakları soğanlarla birlikte kısık ateşte kavurun.
Et suyu bulyonunu ayrı bir tencerede az su ile eriterek kaynatın. Kaynadıktan sonra ıspanaklara ekleyerek 7-8 dakika daha kaynatın.
Pişen ıspanakları bir çatal yardımıyla püre haline getirin. Suyla karıştırarak tencereye alın. 3 yumurtanın sarılarını ayırarak limon suyu ile çırpın tencereye ilave edin. Devamlı karıştırın. Ateşten aldıktan sonra bekletmeden servis yapın.
---------------------------------------------------
Anahtar Kelimler : Yemek Tarifleri, Çorbalar, Ispanak Çorbası Çorbasının Tarifi, Ispanak Çorbası Çorbası Yemek Tarifi, Ispanak Çorbası Çorbasının Resimli Anlatım, Ispanak Çorbası Çorbasının Resimli Yemek Tarifleri,Ispanak Çorbası Çorbasının Yemek Tarifinin Resimli Anlatımı, Ispanak Çorbası Çorbasının Yapılışı,
0 Response for the "İspanak Çorbasi Tarifi, Resimli Anlatim, Yapılışı,"
Yorum Gönder